Amb els amics tenim dos jornades gastronòmiques al llarg de l'any. La primera és al Febrer - Març i consiteix en fer una bona calçotada amb carn a la brasa i un bon vi de l'avi, per fer passar el fred, que a Ports en fa i molt. La segona jornada és a la tardor, i consisteix en buscar amb el mínim temps possible el màxim nombre de rovellons i fredolics possibles. I evidentment, ho tornem a acompanyar de carn a la brasa, els bolets a la cassola, en truita o en sopa i el vi de l'avi.
Així que avui i amb aquest escric, faig un homenatge a les jornades gastronòmiques que fem a Ports i a tot allò que les fa especials: els bolets, els calçots, els amics i amigues, el bon vi, la mistela, el rom, la carn a la brasa, el romesco, les demés herbes i fermentats, el silenci pel matí, el caliu de la llar de foc...
Ei Xesco, que ens està passant amb el menjar? aquest cap de 7mana hem tingut el mateix pensament! (mira't el bloc i sabràs per què)
ResponEliminan'abraçut
eloi
pd: ahir vaig veure al Muchi