dimecres, 1 de setembre del 2010

Tot recordant Estellés

El 4 de setembre del 1924 naixia a Burjassot Vicent Andrés Estellés. Aquest dissabte, nombrosos municipis del País Valencià li retran un homenatge en el que hagués estat el seu 86 aniversari.

Com les institucions del país sembla que obliden a tots els intel·lectuals que escriuen i escrivien en català, és la societat civil la que s’ha organitzat per a festejar i homenatjar a Estellés. Alginet, Burjassot, Benimodo, Manuel, Benicarló, Vinaròs, Elx, Guardamar, Benimaclet, Otos, Benaguasil, l’Alcudia, Montserrat, Vilamarxant i Alboraia celebraran un dinar o sopar popular mentre es reciten poemes de l’autor.

Crec que és una bona manera d’homenatjar a Estellés, amb un acte popular que apropa la poesia a la població, ja que recitals de poesia al carrer se’n fan ben pocs. I tot ben acompanyat amb menjars i begudes de la terra. Què més podem demanar-li a un final d’estiu?

1 comentari:

eloi ha dit...

posats a recordar... ja tenim l'àlbum de la boda! la Neus surt molt maca! quan veniu per bcn? ara és una mica més complicat, no? ja diràs