dijous, 9 de novembre del 2006

Bolets

Aquest cap de setmana hem marxat una colla d'amics i amigues a collir rovellons i fredolics a Ports de Beseit.
Amb els amics tenim dos jornades gastronòmiques al llarg de l'any. La primera és al Febrer - Març i consiteix en fer una bona calçotada amb carn a la brasa i un bon vi de l'avi, per fer passar el fred, que a Ports en fa i molt. La segona jornada és a la tardor, i consisteix en buscar amb el mínim temps possible el màxim nombre de rovellons i fredolics possibles. I evidentment, ho tornem a acompanyar de carn a la brasa, els bolets a la cassola, en truita o en sopa i el vi de l'avi.
Així que avui i amb aquest escric, faig un homenatge a les jornades gastronòmiques que fem a Ports i a tot allò que les fa especials: els bolets, els calçots, els amics i amigues, el bon vi, la mistela, el rom, la carn a la brasa, el romesco, les demés herbes i fermentats, el silenci pel matí, el caliu de la llar de foc...

1 comentari:

eloi ha dit...

Ei Xesco, que ens està passant amb el menjar? aquest cap de 7mana hem tingut el mateix pensament! (mira't el bloc i sabràs per què)
n'abraçut
eloi
pd: ahir vaig veure al Muchi