dimecres, 14 de gener del 2009

La hipocresia del futbol

No s'entèn que a Kanouté, jugador de futbol del Sevilla, se l'hagi multat amb 3.000 euros per ensenyar una samarreta on es podia llegir "Palestina".
On queda la llibertat d'expressió?
Els futbolistes són homes anuncis, tothom paga per a que les estrelles portin la seva publicitat impressa en samarretes, botes, mitjons; els estadis estan plens de publicitat i les televisions paguen el que no està escrit. I quan sorgeix un brot d'espontanietat, solidari, un gest senzill i ple d'emotivitat, es penalitza.
Estem fatal!

2 comentaris:

berlingo ha dit...

la majoria de la gent està d'acord en què els futbolistes no parlin de política. Una enquesta entre lectors de la vanguardia ho marcava en un 80%....Més enllà de pensar que estem fatal podem pensar com es produeix aquesta manera de veure el món. Perquè no és una imposició externa. La mateixa població no vol visualitzar cap mena de conflicte polític.

Anònim ha dit...

Ja... el mateix 80% que no vol que es parle de política no diria res si la samarreta "Palestina" fora el nom del nou perfum de moda, o el nou model de Ford,.... hi ha vegades que "el poble" no vol vore les coses.... però eixes coses existeixen... llavors amb més motiu que li les ensenyem....