diumenge, 11 de gener del 2009

L'aniversari de l'Espe

Aquest cap de setmana hem celebrat a Alberic els 30 anys de l'Espe. Dissabte al migdia ens vam reunir a la casa de la muntanya 35 persones, per xerrar, menjar, escoltar contes i estirar-li les orelles a l'Espe! A partir de la una els amics van anar arribant i contra tot pronòstic, el sol els donà la benvinguda. La primera cervesa la vam fer a fora i cap allà les tres, quan ja estàvem tots, entràrem a dins la casa a dinar. Allà ens esperaven un munt d'entrepans, coques de ceba, d'espinacs, humus, patates, olives, taronges, vi, cervesa i mistela!
Amb la panxa plena va començar l'espectacle. El Mag Dexter ens va fer un parell de trucs de màgia (un amb cordes i un altre amb cartes) espectaculars. Com ho fa? Serà l'ajuda del "Pato Carlos Huevos"?
Després d'en Dexter arribà l'hora dels contacontes. El Gran Jordiet va començar la sessió explicant un conte sobre un ocell i un conill i ràpidament donà entrada a Gamba&Ginny, una contacontes i un clown de Madrid que fan un espectacle molt bo. Com aquella mateixa nit actuaven a Alberic, en Jordi (Gran Jordiet) que els coneix, els va convidar a apuntar-se a la festa. Gamba&Ginny ens explicaren un conte d'amor entre dos personatges ben curiosos pujats d'alt d'uns cavalls. Després, li tocà el torn a Kaos, un contacontes Colombià afincat des de fa anys a Elx. Té una soltura de paraula brutal i una facilitat d'improvisació espectacular. Per acabar la sessió de contes, el Gran Jordiet ens va explicar un conte d'una doncella, un cavaller i un drac, amb un final gens convencional.
La resta de la tarda la passarem d'allò més a gust, xerrant, picant alguna cosa, bevent vi i mistela i tots ben calents a la vora del foc.
Per donar-li una ullada:

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sí que és de veres que vam passar una vesprada molt agradable. Va ser una celebració especial. I es que... no tots els dies es fan vint-i-deu anys.