divendres, 26 de febrer del 2010

Forats a les butxaques


No volia escriure aquest post, de veritat. He intentat passar de llarg, no fer-li cas a la broma i oblidar-ho tot. Però no he pogut. Les ànsies de posar el crit al cel han estat més fortes que la meva primera voluntat de silenci i oblit.

Si amics, parlo de la publicació dels bens dels diputats a les Corts valencianes. I vist el resultat, proposo crear una ONG per ajudar als pobres membres del Consell, i sobretot al president Camps, que no té un duro.
Del que s’ha pogut llegir, destaca la situació econòmica del President Camps. Com a immoble només ha declarat una vivenda d’un preu cadastral de 110.000 euros que té al 50% amb la seva dona. Després ha declarat un Saab 900 de l’any 1995 i ha manifestat que té dos comptes corrents, un a nom seu amb un saldo de 900 euros y un altre compartit amb la seva dona amb un saldo de 1.400 euros. Per acabar, té un pla de pensions amb 8.300 euros. Estem de broma o què? Es què es pensem que ens mamem el dit?
Tenint en compte que Camps cobra 80.000 euros a l’any (aproximadament 4.000 euros nets al mes amb 14 pagues), faig les següents consideracions, no excloents entre elles i si acumulatives:
1) Publicar els bens dels diputats no serveix per res perquè publiquen el que els hi dona la gana. Ningú es creu el que hem vist publicat.
2) Si ens creiem el que ha publicat el President Camps, només se m’acut pensar que té les butxaques foradades. En què es gasta doncs els diners? Potser si que és cert que els vestits se’ls ha pagat ell!
3) Si Camps governa econòmicament el País Valencià tant malament com la seva economia casolana, pel bé tots, que plegui.
En fi, un despropòsit darrera de l’altre. Si teniu temps i voleu cotillejar els bens dels Diputats, podeu descarregar-vos les dades del Butlletí oficial de les Corts Valencianes nº 212 - VII legislatura de 23 de febrer 2010. http://www.cortsvalencianes.es/bocvesp/default.htm

1 comentari:

Arnau Boix i Pla ha dit...

Potser que el post no es mereix cap comentari, per la excel·lent exposició dels fets, i pel grau d'indignació que es pot arribar a assolir si no intentes fer cas de les pallassades que fa en Camps i companyia. Perquè altra cosa no, però publicant estes tonteries i rient-se dels seus ciutadans s'ho deuen passar pipa.

Ahi va doncs el primer comentari.