dijous, 27 de juliol del 2023

Gràcies Carmona!

 


Ahir va ser un dia intens en noticies musicals. Mentre en Sir Mike Jagger, el frontman dels Stones, bufava 80 espelmes en plena forma, la llum de la irlandesa Sinéad O'Connor s’apagava prematurament als 56 anys. Aquest dos esdeveniments van eclipsar el desè aniversari de la mort d’en J.J. Cale, el guitarrista americà que influencià a tota una generació. Però tot això es va quedar en un no res quan, a les 8:54 del matí, l’Àngel Carmona ens anunciava que deixava el “Hoy empieza todo” de Ràdio 3 per començar una nova aventura a RNE.

Us pot semblar una noticia menor, però per als que fa 14 anys que l’escoltem cada matí, és una bomba. El HET i l’Angel Carmona formen part de la nostra quotidianitat. Cada matí, mentre ens preparem per anar a treballar, mentre esmorzem, o quan ens toca conduir per anar a alguna reunió lluny, ell i el seu equip ens acompanyen. I fer-ho de manera ininterrompuda durant 14 anys és molt de temps. No sé si podeu arribar a entendre-ho.

Jo vaig enganxar-me al HET l’any 2009, quan viatjava un parell de vegades a la setmana a Murcia. I des d’aleshores ens ha acompanyat cada dia. Els nostres fills han crescut escoltant el HET i el crit de “las oooooochoooo” ja forma part del nostre dia a dia, de la nostra quotidianitat. A partir del setembre, quan tornem a la rutina, els matins de casa nostra sonaran diferents. I això serà un canvi important. L’Espe ho compara a quan un bon amic et diu que se’n va a viure lluny, que et quedes una mica orfe. Sol.

Gràcies Carmona per fer dels matins un bon moment, per mantindre’ns informats d’una manera distesa i, sobretot, per donar-nos a conèixer una multitud de grups i “melocotonazos” que ja formen part del nostre dia a dia. Gràcies també, per haver estat part de la nostra família durant tots els matins dels darrers 14 anys. De veritat, ha estat un plaer.

Una abraçada ben forta i seguim. Visca la ràdio!